In de Natuur

How Wolves Change Rivers

Airtime

Growing Change

Life in Syntropy

Doorbraak van duurzaam

Elements Expedition

In de Natuur

Jaap Duin en Jeroen Haverkorn van Rijsewijk organiseren expedities voor stadse mannen om zich te herverbinden met hun rauwe natuur. Hout hakken, vuren stoken en brood maken. Weer één zijn met de natuur, de elementen als gids: water, aarde, vuur, lucht en ether.

www.elements-expeditions.com

The End of Suffering (The Great Bell Chant)

Magnificent Giant Tree: Sequoia

Roggebotstaete

In de Natuur

Ecologisch Landgoed Roggebotstaete is een uitgestrekt, gastvrij gebied tussen Kampen en Dronten. Hier staan natuurbeleving, inspiratie en creatie centraal. In dit Flevolandse natuurgebied - dat wordt gekenmerkt door de zeldzame biodiversiteit, wijdse ruimte en de bijzondere wandelroutes - vinden diverse activiteiten plaats voor een breed publiek. Het landgoed beschikt, met behulp van partnerorganisaties - over de ruimte, de capaciteit en middelen om diverse evenementen, uitjes, workshops en (re-)intergratieprojecten te organiseren en te huisvesten.

www.roggebotstaete.nl

Spring College

Springcollege van Lian Phoa organiseert transformerende cursussen, op de mooiste plekken van Nederland. De programma's zijn samengesteld om levende systemen te doorgronden en een gevoel van verbinding te ontwikkelen. Het helpt je om aandachtige en krachtige veranderingen door te maken. De uitnodiging ligt er om een maatschappij te ontvouwen waarin we voor onszelf zorgen, voor de ander en voor alles dat leeft.

www.springcollege.org

't Levende Dorp

In de Natuur

Het Levende Dorp heeft een visie van een natuurlijkere manier van leven, met evenwicht tussen mens en natuur en bovenal een nieuwe bouwmethode die bijdraagt aan herbebossing van ons landschap. Natuur wordt hiermee weer een integraal deel van onze leefomgeving. Het doel is binnen enkele jaren een leefbaar dorp te creëren waar de principes van het levend bouwen gedemonstreerd wordt.

www.hetlevendedorp.nl

Kantoorkaravaan

In de Natuur

Inspirerende werkplekken in de natuur! De karavaan trekt door Nederland met mobiele off-the-grid kantoorunits en zt zet kamp op in de mooiste natuur die ons land te bieden heeft.

www.kantoorkaravaan.nl

Wildplukwijzer

In de Natuur

Hoe Emilie is genezen van ME in de woestijn

In de Natuur

Emilie kreeg het label een chronisch vermoeidheidssyndroom tijdens haar studententijd. In Mexico hervond ze zichzelf.

wendyonline.nl