Verbinding

De Ruimte In

Verbinding

Mundo Resink en ik organiseerden tussen 2014 en 2016 maandelijks De Ruimte In. Om onszelf en elkaar te ontmoeten. Ruimte te maken voor onszelf en elkaar. Op een vrijdagavond, rondom een thema, op een mooie, lichte locatie. Met gezond, lekker eten.

www.tomelffers.nl/de-ruimte-in

Kitchen Roulette

Verbinding

Alle deelnemers bereiden één gang als duo. Kitchen Roulette schudt alle adressen en stippelt een unieke route uit langs de keukens van jouw stad. Een voorgerecht in een herenhuis, het hoofdgerecht op de 10e verdieping en het toetje in je eigen magische keuken. Daarna naar de After Party.

www,kitchenroulette.nl

Bankjescollectief

Verbinding

Elke eerste zondag van de maand vormt het BankjesCollectief het grootste openluchtcafé ter wereld. ‘Open’ een bankje voor je huis, in je straat of in het park en nodig buurtgenoten en wat vrienden en familie uit. Of ga gezellig langs bij iemand in de buurt. De bezoekers bepalen achteraf wat ze het waard vinden. Een heerlijke en ontspannen manier om je buurtgenoten te leren kennen.

www.bankjescollectief.nl

De Buurtcamping

Drie dagen lang een stadspark omtoveren tot een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is: van yuppen tot daklozen, van Drenten tot Surinamers, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren.

www.debuurtcamping.nl

WOORD & BEELD