Verhalen

Prachtige, echte, rauwe, confronterende verhalen van de mens over grote onderwerpen en het kleine. Met beelden van over de hele wereld. Adembenemend.

www.human-themovie.org

Patrick Laureij

Verhalen

Comedian Patrick Laureij vertelt over burnout, anti-depressiva en als het zwart voor je ogen wordt.

www.volkskrant.nl

Humans of Amsterdam

Humans of Amsterdam is een website vol intieme portretten van inwoners van Amsterdam. Prachtig in beeld gebracht, prachtig beschreven.

www.humansofamsterdam.nl

De Reis van Fotografe Robin de Puy

Verhalen

Fotografe Robin de Puy was alleen maar aan het werk, kon geen nee meer zeggen. Ze had behoefte aan een uitdaging. Tijd voor avontuur.

www.nrc.nl

Philip de Roo

Verhalen

Philip vluchtte als kind al graag weg uit de 'gewone wereld', was op school gefrustreerd omdat hij moeilijk mee kwam door zijn dyslexie. Als Ranger van het WNF vond hij zijn kracht. Tijdens zijn eerste expeditie naar het Poolgebied besefte hij dat je de natuur nooit overwint. Hij voelde zich onbewust gestuurd naar wat hij te doen had in het leven. Philip staat hiertussen als eerbetoon.

www.trouw.nl

Derk Fangman - De Beste Dief van Amsterdam

Verhalen

Derk schrijft korte verhalen. Dit korte verhaal brengt de sfeer van sigarettenrook en jazzmuziek omhoog. En doet je mondvleugels krullen.

hardhoofd.com

Isabelle – van consultant naar singer/(song)writer

Verhalen

Isabelle werkte op de Zuidas als strategy consultant. Opeens stond haar leven op haar kop. Na een strain of events besloot te doen wat ze het liefste doet: zingen en schrijven.

www.gutsandtales.com