Arts & Voeding

Paul Horsthuis Mesoloog

Paul Horsthuis is mesoloog dat wil zeggen dat hij door de bril kijkt van westerse, Chinese en aryuvedische geneeskunde, om te kijken wat iemand kan helpen bij zijn vraag.

Paul mat o.a. mijn acupuntuurpunten op voeten en handen en ik vulde een uitgebreide vragenlijst in. Op basis hiervan heeft hij mij ontzettend goed geadviseerd. Homeopathische druppels en even geen gluten zorgde ervoor dat mijn energie met sprongen vooruit ging. Paul werkt met de compleetheid van het systeem: een filosofie waarbij de fysiologie, de voeding, seizoenen, kleuren, de geestesgesteldheid, de manier van bewegen, allemaal in elkaar grijpen. Ik ga nog regelmatig naar Paul toe.

www.maac.nl

Arts & Voeding

Bij Prescan kun je jezelf preventief onderzoeken. Bij klachten of interesse in hoe het nu met je lichaam is. Zelf heb ik mijn nekwervels laten scannen en met de scans gerichte stappen kunnen zetten met een chiropractor.

www.prescan.nl

Youth Food Movement

Arts & Voeding

De Youth Food Movement (YFM) is een jongerenbeweging die zich inzet voor een eerlijker en gezonder voedselsysteem. Door middel van evenementen zoals eat-ins, debatten, het Food Film Festival en de YFM Academie proberen ze jongeren om ons heen bewuster te maken van de voedselkeuzes die ze maken.

www.youthfoodmovement.nl

Fat, Sick and Nearly Dead (documentary)

Aryuveda betekent de wetenschap of kennis over leven. In duidelijke taal wordt uitgelegd hoe je je lichaam in balans kunt houden aan de hand van de drie dosha's: vata, pita, kapha. Een holistisch systeem wat oorzaken blootlegt waarom je je soms psychisch of lichamelijk niet lekker voelt. Een aanrader voor iedereen die zich verdiept in voeding van de maag of de ziel.

Arts & Voeding

Arts & Voeding

Chef's Tabel op Netflix is een serie om je vingers bij af te likken. Niet alleen door het eten maar met name doordat je een kijkje in het leven van de meest talentvolle chefs van over de wereld krijgt te zien. Hun creativiteit, inspiratie en hun passie. En soms ook de keerzijden van zoveel passie.

www.netflix.com