Martial Arts & Yoga

Martial Arts & Yoga

AMLA BY JILL

Amla by Jill is een ruimte voor rust en ontspanning in Amsterdam Oost met massages, yoga & workshops. Een ruimte om de alledaagse drukte even achter je te laten.

Gun jezelf de tijd, je lichaam de aandacht en maak ruimte voor rust & ontspanning in je leven. Jill is ervaringsdeskundige die na een ongeluk tijdens haar revalidatie een zoektocht met veel bewustwording, acceptatie en ontspanning ervaarde.

www.amlabyjill.nl

Martial Arts & Yoga

Carolina van Haperen - Aikido

Martial Arts & Yoga

Aikido is een Japanse martiale kunst. Aikido heeft fundamenteel geen competitieve, maar 'non-resistance' elementen. In de trainingen worden de dimensies van het fysieke, mentale, energieke en spirituele onderzocht. Deze dimensies staan in verbinding met elkaar, beïnvloeden elkaar. Het is aan ieder van ons om dit te ontdekken en bewust van te worden. Als we er van bewust worden kunnen we ons ook toestaan en inzetten om als mens in totaliteit te ontwikkelen, op intrapersoonlijk als interpersoonlijk vlak. Er wordt uitgegaan dat Aikido een holistische kijk heeft.

Aikido leert je alles wat er gebeurt in je lichaam te ervaren als informatie. Niet tegen de energie te vechten die je voelt maar deze juist te begeleiden in de richting die jij wilt. Het helpt mij om in het hier en nu te zijn en met verwondering naar de wereld om mij heen te kijken.

www.aikicontact.nl

Aikicontact

Martial Arts & Yoga

'De mens helpen zichzelf te helpen.'
Carolina van Haperen leidt dit Initiatief van trainingen in Aikido, Mindfulness en ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Er is aandacht voor therapeutische begeleiding door psychosociale therapie. Ook samenwerkend in modules m.b.t. (psychosociale) hulpverlening, educatie en coaching.

www.aikicontact.nl