Massage & Lichaamswerk

Sander Sprong Otheopathie

Sander Sprong Osteopathie

Ostheopathie is een manuele geneeskunde dat het lichaam ziet als één geheel en is gericht op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Sander Sprong onderzoekt welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan hij de mogelijke oorzaak van je klacht vinden, waar andere behandelaars die niet vonden. Soms in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht optreedt.

www.sprongosteopaatamsterdam.nl

Boothe Chiropractie

Boothe

Chiropractie richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat en de relatie met het zenuwstelsel. Omdat de wervelkolom voor een belangrijk deel het zenuwstelsel omgeeft en beschermt, kunnen stoornissen in de functie van de wervelkolom (ook wel blokkades genoemd) het zenuwstelsel beïnvloeden en mogelijk diverse klachten veroorzaken. Door een gedegen onderzoek en een gerichte behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades. Hierdoor wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld waarna het lichaam zichzelf weer kan genezen. Christopher is your man! Zie ook de pagina Holisten.

http://www.boothechiropractie.com/

Jojanneke de Vet – Heel Aandachtig

Heel Aandachtig

Jojanneke de Vet werkt met aandacht. Fijngevoelig. Door aandachtig te zijn voedt zij, masseert ze. In stilte en in contact. Vanuit de holistische visie helpt ze je lichaam en je geest, gedachten, gevoelens, overtuigingen te verbinden. Gespecialiseerd in holistische massage en voetreflexologie.

www.heelaandachtig.nl

Ubuntu Bodywork

Ubuntu

Renée Kruisdijk is sinds 1990 werkzaam als fysiotherapeute. Masseren is haar passie. Daar heeft ze Mobilizing Awareness aan toegevoegd. Ik heb haar massages en lichaamswerk als afgestemd ervaren. Ze kijkt mee wat voor oefeningen kunnen helpen m.b.t. je klacht of behoefte. En geeft praktische oefeningen mee waar je thuis echt mee verder kunt. Renée integreert al haar werk tot een afgestemd geheel.

www.ubuntubodywork.com

Meridianen

Meridianen

Bron afbeelding meridianen: Holistik.

Voor meer uitgebreide informatie over de meridianen en de betekenis die zij in zich dragen:
https://www.anders-beter.nl/sub/meridianen/

Holistic Touch (Gilze, bij Breda)

Holistic Touch

Marlies de Vet werkt volgens de holistisch visie. Waarbij het (fysieke) lichaam, gevoelens, emoties, gedachtes, overtuigingen, sociale relaties gezien wordt als één geheel (holos=geheel). Holisme is je opnieuw verbinden (re-ligeren), zijn met alles wat er is, zonder oordeel, in vrijheid. Het (fysieke) lichaam is daarbij onmisbaar, omdat we daarin kunnen voelen wie we zijn op dit moment. Door deze holistische benadering wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Marlies is thuis in vele terreinen en kan je helpen met energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en je psyche. Tijdens haar consult kan ze gebruik maken van verschillende werkvormen zoals massagetechnieken, focussen, ademhalingsoefeningen, voedingstips, visualisatie, contactoefeningen.

www.holistictouch.nl

Lizanne Massage

Lizannemassage

Lizanne Nuijten biedt holistische massage aan om te onderzoeken wat je lichaam je te vertellen heeft. Om te kijken wat je onbewuste overtuigingen zijn en wat je dieperliggende emoties nu nodig hebben. De kunst om de signalen te leren kennen van je lichaam, neem je vervolgens ook mee in je dagelijks leven.

www.lizannemassage.com

Ellen Vrins Quantum Biofeedback Bioresonantie

Ellen Vrins

Alles heeft een bepaalde frequentie (trilling) en is zodoende te meten. Zo zijn ook organen, virussen, bacteriën, vitamines, mineralen, emoties enz. meetbaar. De SCIO is een apparaat voor biofeedback wat hiervoor speciaal is ontwikkeld door de Amerikaanse professor William Nelson, wiskundige, natuurkundige, acupuncturist, regulier en homeopathisch arts.

Bij een behandeling van Ellen wordt je energetisch gemeten (de frequentie) via draden. Duizenden items uit het onderbewuste worden in ca. 4 minuten zichtbaar gemaakt op een computerscherm. Zo krijgt de client inzicht in o.a. lichamelijke, emotionele en mentale conditie. Het apparaat helpt je ook meteen sommige processen weer te balanceren. Ikzelf heb er bijzonder veel aan gehad.

www.ellenvrins.nl