Ondersteunend Netwerk

Waar het holistisch netwerk mijn go to mensen zijn om nog steeds allerlei dingen te kunnen onderzoeken, is dit ondersteunende netwerk ook heel belangrijk geweest in mijn gezondheidsproces.

Christopher Boothe Chiropractie

Christopher Boothe2

Christopher is chiropractor en helpt je om je ruggenwervel en spieren daarmee verbonden te ondersteunen. Hij heeft een holistische medische visie op gezondheid en kijkt ook naar je fysieke, psychologische en sociale welbevinden. 

Bij Christopher kwam ik voor mijn nek- en rugklachten. Gedurende enkele sessies corrigeerde hij een aantal wervels en gaf afgestemde oefeningen mee die ik thuis kon doen. De sessies hebben me bewust gemaakt hoe om te gaan met mijn lichaam en er voor te kunnen zorgen. 

www.boothechiropractie.com

Hoge Darmspoeling

Om oude shit op te ruimen.

Een aantal keer ben ik bij de Body Tuning Clinic geweest en dat luchtte op. Sinds de start met het GAPS-dieet ging ik er niet meer heen, omdat ik vanaf toen juist ging werken aan de opbouw van mijn darmflora. Een hoge darmspoeling, spoelt alle zooi weg, maar ook enkele belangrijke darmbacteriƫn. Fijn om van bewust te zijn.

www.bodytuningclinic.nl

Bioresonantie Praktijk Ellen Vrins

Om aanknopingspunten in je onderzoek te vinden en ondersteuning voor je fysieke proces. Aan de hand van bioresonantie kun je heel veel laten meten en onderzoeken.

Bij Ellen Vrins ben ik een aantal keer geweest, voordat ik uitkwam op dat bron van mijn symptomen in mijn darmen lag. Ik heb het als ondersteunende, inzichtelijke en interessante sessies ervaren.

www.ellenvrins.nl